hétfő, szeptember 7

Iskolagyűlés 1.O

akkor röviden lássuk miről is volt szó ma:
- legfontosabb, hogy tessék otthon maradni! amennyiben fertőző vagy a társaidra nézve, azaz prüsszögsz, krehácsolsz, nyivákolsz,  vagy brekegsz (illetve ebben az estben röfögsz, mivel h1n1, azaz sertés influenza) nyomatékosan kérünk hogy ne gyere iskolába, ellenben beírják az ellenőrződbe, hogy gonosz vagy.
- tessék tesizni! sajnálattal kell közölnöm a kedves bliccelökkel, hogy inentől, nincs olyan, hogy rosszul vagyok, vagy nincs felszerelés. desőtpláne az igazolást sem akárhogy kell beadni.azaz mellőzük a WC papír használatát. a WC-n kívül.
- és ha már itt tartunk, ne tessék szemetelni, rongálni! a rágót ne a padba, hanem az előtted ülő hajába nyomd bele (inkább) (< nem felszólítás!), vagy egyszerűen emeld fel a segged, és vonszold el a kukáig. köszi.
- ne verekedj! igibácsi azt mondta aki verekszik rossz fiú és eltanácsolják. ezért ezt nem tanácsoljuk.
- utolsóként a lopásokról lenne szó. mint a tanárok, és diákok nagy része (remélem), az oldal szerkesztői is elítélik a lopást. no de kérem.. a saját barátodtól lopsz? akit mindennap látsz, akivel mindennap beszélsz, érintkezel? nem szép dolog.. nem fogok papolni, csupán annyi, tessék befejezni.
rendben. befejeztem.

1 megjegyzés:

  1. Lopások.. Nah ja. :D kb mindennap ellopnak 2-3 bringát a tárolóból.. lehet hogy mégsem az ajtók használatával és a bejárkálással van a gond.. :)
    Jó az oldal ;) így tovább

    VálaszTörlés